Over Tekstbureau Kroes

Aangenaam, Johan Kroes, (speech)schrijver, communicatieadviseur. Geboren in Ens (1979), opgegroeid in een ondernemersgezin.

Ik heb de laatste jaren veel mensen ontmoet met een passie om onze samenleving vooruit te helpen. Bestuurders met een hart om de sociaal-economische omstandigheden van mensen te verbeteren. Die aandacht hebben voor de kwaliteit van onze leefomgeving. Wetenschappers die zoeken naar oplossingen voor een betere en meer efficiƫnte gezondheidszorg. Ondernemers die met hun bedrijf willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Militairen die met enorme inzet opkomen voor onze vrede en vrijheid.
En talloze mensen die zich vrijwillig inzetten voor hun buren, hun straat of hun dorp of stad.

Die verhalen zijn het waard op te schrijven en te vertellen. Dat is mijn motivatie. Daar ga ik voor.

Van 2005-2014 heb ik dit als zelfstandig tekstschrijver gedaan voor opdrachtgevers als de Rabobank, de provincies Overijssel en Utrecht, Rijkswaterstaat en diverse gemeenten.

Van 2014-2017 was ik als speechschrijver in dienst bij het Ministerie van Defensie.

Van 2017-2018 werkte ik bij het Veteraneninstituut als communicatieadviseur.

Op dit moment werk ik weer als zelfstandig ondernemer.

Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn.